Ας αγοράσουμε σέξι έπιπλα για το σπίτι

Posted by giorgos on June 07, 2015
στρωματα

Έπιασε το τηλεκοντρόλ και ξεκίνησε να κάνει νευ­ρικά ζάπινγκ. Τραπέζια, καρέκλες, έπιπλα tv, καναπέδες, …κρεβάτια για πολύ σεξ, σαλόνια της απόλυτης ηδονής, …Α! Να, ένας κουστουμαρισμένος άνδρας αρπάζει μια μεθυσμένη αλλά πολύ “υγρή” γυναίκα από τα μαλλιά και τη σέρνει στο άνετο κρεβάτι και της πετάει τα μάτια…. Αποκλείεται να είναι του βωβού κινηματογράφου αυτή η αυστηρή γυναίκα, στον ερωτά της θα ‘χει ήχο και πλοκή, βογκητά, υγρούς ήχους . Απλώθηκε στους καναπέδες κι άρχισε να φαντάζεται τη βραδιά μαζί της. Άνετα, γερά σαλόνια γωνίες με τέλεια υφάσματα σε τρελά σχέδια, σαν αυτά εδώ  Δε θα την άφηνε να γαντζωθεί στις ψευδαισθήσεις. Θα έπιναν το ποτό τους και θα συζη­τούσαν χαλαρά σαν δυο παλιοί κουρασμένοι εραστές που ξαναβρίσκονται. Δε θα ερωτοτροπούσε. Θα άφηνε να πλανιέται αβίαστα σαν υπαινιγμός μια έλξη σιωπη­λή, μια λαχτάρα ανόρεχτη. Κι όταν θα είχαν αποκάμει, θα χαμήλωνε το φως και θα της έλεγε ήρεμα και απλά: «Ώρα να ξεσκιστούμε πάλι.. στο κρεβάτι, στον καναπέ, στον νεροχύτη, το πλυντήριο, το τραπέζι, παντού μέσα στο σπίτι…..»
Σηκώθηκε κι έπεσε πρόχειρα στο γιγάντιο κρεβάτι του , είναι για δίτερμα, σκέφτηκε, κι είχε πια απελπιστεί από την αδυναμία του να συγκεντρωθεί σε κείνο που τον έφερνε στο σπίτι της ακόλαστης, με τις καυτές καμπύλες γυναίκας του. Ήθελε απόψε να κάνει τον απολογισμό όλης του της ζωής και να αγοράσει σέξι έπιπλα για το σπίτι.

1 Comment to Ας αγοράσουμε σέξι έπιπλα για το σπίτι

  • Πρόσφατα πήγα κι εγώ σε ένα μαγαζί γιατί ενδιαφερόμουν να αγοράσω για το σπίτι μου στην Κηφισιά, για έναν χώρο στον επάνω όροφο, έναν σέξι καναπέ και ένα μεγάλο κρεβάτι, γιατί στις δραστηριότητές μου στο κρεβάτι θέλω πολύ χώρο και άπλα. Πήγα σε πολλά καταστήματα αλλά δεν βρήκα τίποτα του γούστου μου. Τελικά και εκεί που άρχισα να πιστεύω δεν θα βρω τίποτα να μου αρέσει, επισκέφθηκα και το κατάστημα επίπλων Sanfos, το τι βρήκα εκεί δεν λέγεται, πολλά σχέδια σε καταπληκτική γραμμή, σέξι κρεβάτια για ολονύχτιες δραστηριότητες, καναπέδες να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από επάνω τους. το συνιστώ ανεπιφύλακτα.